Cum funcționează bufetul nostru personalizat?
Avem categorii cu preparate delicioase, atent selecționate pentru toate gusturile și nevoile alimentare. Fie că preferați opțiuni tradiționale, vegetariene, vegane sau preparate diabetice, puteți configura masa dorită exact așa cum vă place.
Ce puteți face:
- Alegeți preparatele preferate din fiecare categorie
- Personalizați meniul în funcție de gusturile voastre și ale invitaților
- Includeți opțiuni fără zahăr, fără gluten, low-carb sau diabet-friendly
- Creați un bufet echilibrat, elegant și memorabil
Structura unui bufet echilibrat în funcție de ora
Bufet de prânz
Recomandat: 10–14 repere
- 2-3 salate (una cu proteine, una vegană, una fresh)
- 2 feluri principale: carne + pește sau opțiune vegetariană
- 2 garnituri: orez, legume la abur, cartofi
- 1-2 supe (opțional)
- 2-3 deserturi ușoare: fructe, mousse, prăjituri light
- 1-2 sosuri / dressinguri
- Pâine / crackers / focaccia
Bufet de seară / cină
Recomandat: 8–12 repere
- 2 aperitive reci: bruschette, tartine, antipasti
- 2 preparate calde: paste, risotto, carne/pește
- 1-2 garnituri
- 1 salată complexă
- 2 deserturi rafinate
- 1 opțiune vegană / vegetariană
- Sosuri / dips / pâine artizanală
Principii pentru un bufet echilibrat
- Diversitate nutrițională: proteine, carbohidrați, grăsimi sănătoase, fibre
- Opțiuni pentru toate dietele: vegetarian, vegan, fără gluten
- Controlul porțiilor: recipiente mici, porții individuale
- Estetică și funcționalitate: plating frumos, acces ușor la preparate
Pentru un eveniment specific, pot crea un meniu complet cu repere și cantități. Vrei să fie pentru brunch, cocktail party sau cină festivă?
Respect și Siguranță pentru Persoanele cu Intoleranțe și Alergii
La configurarea bufetului, acordăm atenție maximă persoanelor cu nevoi alimentare speciale. Fiecare preparat este etichetat clar și pregătit cu grijă, pentru a evita orice risc.
Ce garantăm:
- Preparare separată pentru alimente fără gluten, lactoză, nuci, ouă sau alte alergeni comuni
- Etichetare transparentă a fiecărui preparat, cu mențiuni privind alergeni
- Posibilitatea de a configura un meniu complet personalizat pentru invitații cu restricții alimentare
- Personal instruit pentru a gestiona cerințele speciale cu responsabilitate și profesionalism
Exemple de opțiuni disponibile:
- Preparatele fără gluten (pentru cei cu boală celiacă sau sensibilitate)
- Meniuri fără lactoză
- Variante fără nuci, arahide, ouă sau crustacee
- Opțiuni vegane și vegetariene pentru preferințe sau nevoi etice și nutriționale
- Preparate diabetice cu control glicemic strict
Ciorbe cu carne
- Ciorbă de burtă – cu smântână, oțet și usturoi
- Ciorbă rădăuțeană – cu piept de pui, smântână și usturoi
- Ciorbă de văcuță – cu carne de vită și legume, acrită cu borș
- Ciorbă de perișoare – cu carne tocată, legume și borș
- Ciorbă de pui a la grec – cu lămâie, ou și smântână
- Ciorbă de porc cu leuștean – consistentă și aromată
- Ciorbă de curcan cu tarhon – ușoară și parfumată
- Ciorbă de pește (stil Dobrogea) – cu roșii, ardei și borș
- Ciorbă de afumătură cu fasole – rustică și sățioasă
- Ciorbă de miel cu verdețuri – ideală pentru meniuri de sezon
- Ciorba de potroce – după nunți sau mese festive
Ciorbe vegetariene
- Ciorbă de legume – versatilă, cu legume de sezon
- Ciorbă de cartofi cu tarhon – simplă și aromată
- Ciorbă de dovlecei cu iaurt – răcoritoare și ușoară
- Ciorbă de fasole verde – cu roșii și leuștean
- Ciorbă de sfeclă roșie – colorată și nutritivă
- Ciorbă de linte cu lămâie – inspirată din bucătăria orientală
- Ciorbă de ciuperci cu smântână – cremoasă și reconfortantă
- Ciorbă de varză cu roșii – rustică și acrișoară
- Ciorbă de urzici cu orez – sezonieră și detoxifiantă
- Ciorbă de lobodă cu borș – primăvăratică și aromata
Supe Cremă pentru
Vegetariene & Vegane
- Supă cremă de legume – morcovi, țelină, păstârnac, cartof dulce
- Supă cremă de dovlecei cu cartofi și crutoane
- Supă cremă de broccoli cu rădăcinoase
- Supă cremă de conopidă, cartofi și morcovi
- Supă cremă de morcovi cu ghimbir – ușor picantă și reconfortantă
- Supă cremă de linte roșie cu morcovi și cartofi
- Supă cremă de roșii cu busuioc și parmezan
- Supă cremă de sfeclă roșie cu smântână și hrean
- Supă cremă de mazăre cu mentă și iaurt grecesc
- Supă cremă de ciuperci cu ceapă caramelizată
Cu lactate sau brânzeturi
- Supă cremă de cartofi cu brânză cheddar
- Supă cremă de porumb cu smântână și unt
- Supă cremă de spanac cu gorgonzola
- Supă cremă de țelină cu parmezan ras
- Supă cremă de ardei copt cu cremă de brânză
Cu carne sau pește
- Supă cremă de pui cu legume și smântână
- Supă cremă de pește alb cu cartofi și praz
- Supă cremă de creveți cu usturoi și vin alb
- Supă cremă de curcan cu tarhon și morcov
- Supă cremă mexicană cu pui și tortilla crocantă
Salate Proaspete
- Supă cremă de legume – morcovi, țelină, păstârnac, cartof dulce
- Supă cremă de dovlecei cu cartofi și crutoane
- Supă cremă de broccoli cu rădăcinoase
- Supă cremă de conopidă, cartofi și morcovi
- Supă cremă de morcovi cu ghimbir – ușor picantă și reconfortantă
- Supă cremă de linte roșie cu morcovi și cartofi
- Supă cremă de roșii cu busuioc și parmezan
- Supă cremă de sfeclă roșie cu smântână și hrean
- Supă cremă de mazăre cu mentă și iaurt grecesc
- Supă cremă de ciuperci cu ceapă caramelizată
Finger Food cu Lactate
- Cuburi de feta în aluat foitaj cu ardei copt și cimbru
- Mini tarte cu brânză de capră și ceapă caramelizată
- Bile de brânză cu nuci pecan și bacon crocant
- Mini cheesecake sărat cu gorgonzola și pere
- Bruschette cu ricotta și roșii uscate
- Mini quiche cu spanac și mozzarella
- Rulouri de cașcaval cu cremă de brânză și verdețuri
- Mini pizza vegetale cu brânză de capră și dovlecei
- Crostini cu cremă de brânză și trufe
- Tartine cu mascarpone și smochine
Finger Food cu Carne
- Mini burgeri cu vită și cheddar
- Cârnați în aluat foitaj cu unt și sare grunjoasă
- Rulouri de pui cu pesto și roșii uscate
- Crochete de jamon cu sos aioli
- Frigărui de pui balinez cu sos de arahide
- Mini taquitos cu vită, șuncă și ardei
- Chifteluțe de curcan cu sos de merișoare
- Tartare de vită pe chipsuri de parmezan
- Mini Wellington cu mușchi de porc
- Pate de ficat pe toast cu jeleu de ceapă
Finger Food cu Pește
- Tartar de somon cu avocado pe blini
- Sushi bites cu ton și mango
- Mini rulouri de somon fume cu cremă de brânză
- Creveți tempura cu sos sweet chili
- Mini tacos cu pește alb și salsa de mango
- Bruschette cu sardine și roșii cherry
- Ceviche de doradă în cupe de lime
- Mini sandwich cu icre negre și unt
- Crostini cu păstrăv afumat și hrean
- Tartă cu crab și cremă de lămâie
Finger Food cu Legume
- Mini pizza vegetale cu brânză de capră și dovlecei
- Bruschette cu tapenade de măsline și roșii uscate
- Tartine cu hummus și sfeclă coaptă
- Rondele de dovlecei cu cremă de brânză și anghinare
- Mini rulouri de vinete cu ricotta
- Crostini cu avocado și rodie
- Mini quiche cu broccoli și cheddar
- Frigărui caprese cu pesto
- Cuburi de tofu marinat cu susan
- Mini tarte cu ciuperci și usturoi confit
Finger Food cu Vânat
- Mini tartare de căprioară cu merișoare
- Rulouri de mistreț cu prune uscate
- Crostini cu pate de vânat și chutney de ceapă
- Mini burgeri de cerb cu sos de trufe
- Chifteluțe de vânat cu sos de muștar și miere
- Tacos cu carne de căprioară și salsa picantă
- Mini Wellington cu mușchi de mistreț
- Frigărui de vânat cu legume baby
- Canapele cu mousse de ficat de vânat
- Tartă cu carne de vânat și ciuperci sălbatice
Preparate din Carne de Porc
- Pârjoale moldovenești din carne de porc
- Tocăniță de năut cu carne de porc
- Medalioane de porc cu portocale și ghimbir
- Cârnați de casă din carne de porc
- Sarmale în foi de varză cu carne tocată de porc
- Ardei umpluți cu carne de porc și orez
- Musaca de cartofi cu carne de porc
- Friptură de porc la cuptor cu usturoi și vin alb
- Coaste de porc glazurate cu miere și portocale
- Pulpa de porc cu muștar și miere la cuptor
Preparate din Carne de Vită
- Tartar de vită cu capere și muștar Dijon
- Friptură de vită la cuptor cu unt și piper verde
- Muschi de vită în crustă de ierburi cu sos demi-glace
- Vita Stroganoff cu ciuperci și smântână
- Gulaș de vită cu legume și paprika afumată
- Burger gourmet de vită cu cheddar maturat
- Rasol de vită cu legume și hrean
- Antricot de vită cu sos de vin roșu și rozmarin
- Carne de vită cu ceapă în stil chinezesc
- Paste cu sos de carne de vită și vin roșu
Preparate din Pește
- File de doradă cu sos de lămâie și capere
- Somon la cuptor cu crustă de ierburi și piure de mazăre
- Pește file fara oase la cuptor cu roșii și usturoi
- Tartar de ton cu avocado și mango
- Cod cu sos de unt și pătrunjel
- Saramură de crap cu mămăliguță
- Păstrăv la cuptor cu migdale și vin alb
- Burger de pește cu sos de iaurt și castraveți
- Plachie de pește cu legume și vin alb
- Ceviche de doradă cu lime și coriandru
Preparate cu Pui Crispy
- Pui crispy clasic cu fulgi de porumb
- Crispy strips picante cu boia și usturoi
- Pui crispy la cuptor cu sos de iaurt
- Mini burgeri cu pui crispy și salată coleslaw
- Wrap cu pui crispy, avocado și sos ranch
- Tacos cu pui crispy și salsa de mango
- Pui crispy în crustă de parmezan și pesmet
- Pui crispy cu susan și sos teriyaki
- Pui crispy în stil asiatic cu sos sweet chili
- Pui crispy în crustă de nachos cu guacamole
Mâncăruri Gătite Românești
- Sarmale în foi de varză cu carne și orez
- Tochitură moldovenească cu mămăligă și ou ochi
- Varză a la Cluj cu carne de porc și smântână
- Ciorbă de burtă cu smântână și oțet
- Ciorbă de perișoare cu legume și borș
- Mămăligă cu brânză și smântână
- Friptură de vită la ceaun cu legume
- Mici (mititei) cu muștar și pâine
- Papricaș de pui cu găluște
- Ardei umpluți cu carne și orez
Preparate la Ceaun
- Pui la ceaun cu mujdei și mămăliguță
- Ied la ceaun cu varză acră și sos de roșii
- Cartofi noi cu mărar la ceaun
- Friptură de iepure la ceaun cu vin alb și legume
- Căprioară la ceaun în stil stifado
- Fasole cu ciolan afumat la ceaun
- Gulaș de porc și vită cu legume și paprika
- Carne friptă la ceaun cu ceapă și usturoi
- Tocană de cârnăciori și cotlet de porc la ceaun
- Miel la ceaun cu legume și verdețuri
Deserturi Tradiționale Românești
- Papanași
- Poale-n brâu
- Colțunași cu magiun
- Găluște cu prune (gomboți)
- Crema de zahăr ars
- Griș cu lapte / Orez cu lapte
- Plăcintă cu mere sau cu dovleac
- Clătite cu dulceață/ciocolata
- Salam de biscuiți
Deserturi diabet-friendly
- Prăjitură cu banane și ovăz
- Prăjitură cu mere și scorțișoară
- Prăjitură cu ciocolată și migdale
- Prăjitură cu portocale și migdale
- Prăjitură cu lămâie și mac
- Prăjitură cu ciocolată fără făină
- Cheesecake cu zmeură
- Prăjitură cu dovleac și condimente
- Prăjitură cu morcovi și nucă
- Prăjitură cu fructe de pădure și iaurt
Mini-Charcuterie pentru Evenimente & Corporate
- Porții individuale – igienice și ușor de servit
- Personalizabile – adaptate preferințelor alimentare sau tematicii evenimentului
- Elegante și portabile – perfecte pentru cocktailuri, networking sau pauze de cafea
- Prezentare memorabilă – adaugă un aer rafinat oricărui eveniment
Formate populare
1. Căni Charcuterie
- Căni elegante cu mezeluri, brânzeturi, fructe și nuci
- Ușor de ținut în mână la evenimente tip cocktail
2. Platouri Mini Grazing
- Tăvi individuale cu selecții gourmet
- Pot fi servite la birou, conferințe sau brunch-uri
3. Cutii cadou Charcuterie
- Cutii personalizate pentru clienți sau parteneri
- Pot include etichete cu branding și mesaje speciale
4. Charcuterie cu influențe românești
- Telemea maturată, cârnați de Pleșcoi, afine, nuci, grisine
- Ideal pentru evenimente locale sau corporate cu tematică tradițională
Ce poți include
Categoria
Exemple
Mezeluri
Prosciutto, salam uscat, chorizo, jambon Serrano
Brânzeturi
Brie, cheddar, cașcaval afumat, parmezan
Fructe
Struguri, afine, smochine, caise uscate
Crunch
Crackers, grisine, mini baghete, sticks de pâine
Extra
Nuci, măsline, murături, miere, gem, hummus
Servicii incluse:
Aranjare bufet deosebita * Transport gratuit in Brasov * Logistica si accesorii pentru bufet * Tacamuri inox, vesela de portelan, consumabile. * Debarasare
* În functie de gusturile si preferintele dumneavoastra, putem personaliza meniurile!
Meniu Garden Party / Poll Party
Bufet Rece
- Bruschete cu prosciutto, cremă de unt și rucola
- Tapenade de măsline, cremă de brânză și roșii cherry
- Cosulețe cu legume infuzate și blue cheese
- Lingurițe cu somon fume și cremă de unt
- Quiche Lorraine / Quiche cu spanac și brânză de capră
- Frigărui cu anghinare murată și prosciutto
- Tartelete cu salată de pui și wasabi
- Mini brioșe cu ardei și cream cheese cu ciuperci caramelizate
Bufet Cald
- Coaste de porc BBQ
- Frigărui de somon în teriyaki și susan
- Piept de curcan cu sos cheddar
- Snitel de pui gratinat cu mozzarella și ciuperci
- Legume cu mozzarella și aceto balsamico
- Cartofi la cuptor cu ierburi aromate
- Orez asiatic cu legume și edamame
Salate & Garnituri
- Salată de varză albă cu morcov
- Mix de salate verzi cu semințe
- Salată de năut prăjit cu legume și sos de muștar cu miere
- Salată indiană de orez
- Salată de ardei copți
- Chifle proaspete
Candy & Fruits Bar
- Mini tarte cu vanilie și fructe
- Brownies cu mentă
- Cheesecake cu Oreo și fructe de pădure
- Mini Pavlova cu mascarpone și fructe
- Cocktail de fructe în ananas
- Pepene galben cu înghețată
- Sorbetto de lămâie
Cocktail & Lemonade Bar
- Aperol Spritz, Hugo, Cuba Libre
- Limonadă clasică, cu mentă, fructe sau blue lemonade
- Bar mobil cu barmani și decor tematic
Extra Servicii
- Live cooking: burgeri, fructe de mare, purceluș la proțap
- Decor tematic: mese rotunde, scaune chiavari, umbrele
- Servire completă: ospătari, barmani, echipamente
- Personalizare meniuri și plating
- Servicii incluse:
- Aranjare bufet deosebita * Transport gratuit in Brasov * Logistica si accesorii pentru bufet * Tacamuri inox, vesela de portelan, consumabile. * Debarasare
- * În functie de gusturile si preferintele dumneavoastra, putem personaliza meniurile!
Meniu Paella party
Tip Paella
Ingrediente principale
Recomandat pentru
Paella Valenciana
Pui, iepure, fasole verde, roșii, șofran
Tradițional, evenimente culturale
Paella de Mariscos
Creveți, midii, calamari, vongole, șofran
Petreceri elegante, corporate
Paella Mixta
Pui + fructe de mare, ardei, mazăre, șofran
Nuntă, botez, festivaluri
Paella Veggie
Legume de sezon, ciuperci, năut, șofran
Evenimente eco, vegetariene
Paella Fusion
Chorizo, bacon, mango, coriandru
Evenimente moderne, urbane
Cele Mai Populare Tipuri de Paella
1. Paella Valenciana
Originalul tradițional din Valencia
- Ingrediente: pui, iepure, fasole verde, roșii, șofran, orez
- Uneori se adaugă melci și rozmarin
- Este considerată rețeta autentică
2. Paella de Mariscos (Fructe de Mare)
Favorita pe litoral și în restaurantele elegante
- Ingrediente: creveți, midii, scoici, calamari, șofran
- Nu conține carne, doar fructe de mare
3. Paella Mixta
Combinație între carne și fructe de mare
- Ingrediente: pui, creveți, calamari, legume
- Este cea mai versatilă și populară la evenimente
4. Paella Negra (cu cerneală de sepie)
Exotică și intensă ca gust
- Ingrediente: cerneală de sepie, calamari, orez negru
- Gust marin pronunțat, aspect spectaculos
5. Paella Vegetariana
Pentru iubitorii de legume
- Ingrediente: ardei, mazăre, ciuperci, roșii, năut
- Ideală pentru evenimente eco sau post
6. Paella cu Chorizo sau Somon
Versiuni moderne și reinterpretate
- Chorizo adaugă un gust picant
- Somonul și icrele roșii oferă o notă gourmet
Reduceri pentru grupuri mari (ex: 10% discount peste 50 persoane).
Include în preț: porția, servirea, show-ul de gătit live și ambalajul (dacă e takeaway).
